فروش فوق‌العاده فیلم Jurassic World: Fallen Kingdom در هفته اول اکران

خشایار بهرامی خشایار بهرامی در 30 اسفند 1399
فروش فوق‌العاده فیلم Jurassic World: Fallen Kingdom در هفته اول اکران

براساس پیش بینیهای موجود فیلم Jurassic World: Fallen Kingdom با اکران در 4475 سالن سینما در آمریکای شمالی، در اولین آخرهفته اکران خود به 144 میلیون دلار فروش دست خواهد یافت. اکران این فیلم کار خود را با 54 میلیون دلار فروش در روز جمعه و 3.15 میلیون دلار در پخش شبانه روز پنجشنبه آغاز کرد.

اکران این فیلم که با بودجه 170 میلیون دلاری ساخته شده است، از دو هفته قبل در بازار جهانی آغاز شده و در مجموع به 466 میلیون دلار فروش دست یافته که 170 میلیون دلار آن از اکران در کشور چین حاصل شده است. داستان پنجمین فیلم از سری فیلمهای ژوراسیک چهارسال پس از اتفاقات فیلم Jurassic World رخ میدهد و تلاش کریس پرت (Chris Pratt) و برایس دالاس (Bryce Dallas) به منظور نجات هرآنچه که از پارک ایزلا نوبلار باقی مانده است را به تصویر میکشد. جی. ای بایونا (J.A Bayona) کارگردان این فیلم و کالین ترورو (Colin Trevorrow) به همراه درک کونولی (Derek Connolly) نویسندگان فیلمنامه آن هستند. ترورو همچنین درکنار استیون اسپیلبرگ (Steven Spielberg) تهیه کنندگان اجرایی این فیلم محسوب میشوند. افتتاحیه فیلم قبلی این مجموعه در سال 2015 با 8.208 میلیون دلار همراه شد و فروش کلی آن به بیش از 7.1 میلیارد دلار رسید که 652 میلیون دلار مربوط به فروش فیلم در آمریکای شمالی بوده است. افتتاحیه 144 میلیون دلاری، فیلم Jurassic World: Fallen Kingdom را در رتبه 22م لیست بهترین افتتاحیههای تاریخ و در مکان فیلم The Twilight Saga: New Moon قرار میدهد.

در این هفته انیمیشن محبوب Incredibles 2 محصول مشترک دیزنی و پیکسار با اکران در 4410 سالن سینما به 79 میلیون دلار فروش دست یافت و در جایگاه دوم جدول باکس آفیس قرار گرفت. برد برد (Brad Bird) کارگردان این انیمیشن است که هفته گذشته بهترین افتتاحیه را در بین تمام انیمیشنها داشت. کریگ. تی نلسون (Craig T. Nelson)، هالی هانتر (Holly Hunter)، سارا واول (Sarah Vowel)، هاک میلنر (Huck Milner) و ساموئل. ال جکسون (Samuel l. Jackson) صداپیشگان این انیمیشن هستند.

فیلم Oceans 8 ساخته وارنر برادرز در سومین آخر هفته اکرانش تنها 11 میلیون دلار فروخت تا فروش کلی آن در باکس آفیس داخلی از 103 میلیون دلار عبور کند. فیلم Tag با بازی جرمی رنر (Jeremy Renner) و جان هم (Jon Hamm) نیز تنها نزدیک به 7 میلیون دلار فروش داشت و در رتبه چهارم جدول باکس آفیس قرار گرفت. در رتبه پنجم این هفته فیلم Deadpool 2 قرار دارد که همچنان درحال پولسازی برای کمپانی فاکس است؛ فروش این فیلم در ششمین آخر هفته اکرانش به 5 میلیون دلار رسید تا فروش کلی آن در باکس آفیس داخلی به بیش از 300 میلیون دلار برسد. فروش کلی این فیلم تا به امروز 693 میلیون دلار بوده است.

0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
مطالب مرتبط

باکس آفیس – افتتاحیه فیلم The Nun رکورد افتتاحیه فیلم The Conjuring را شکست
باکس آفیس – افتتاحیه فیلم The Nun رکورد افتتاحیه فیلم The Conjuring را شکست

فیلم تازه اکران شده‌ The Nun رکورد افتتاحیه فیلم The Conjuring در باکس آفیس را شکست. با لوکتو همراه باشید.

خشایار بهرامی - 30 اسفند 1399
پرفروش ترین فیلم های سال ۲۰۱۸ تاکنون
پرفروش ترین فیلم های سال ۲۰۱۸ تاکنون

سال ۲۰۱۸ با شکستن چندین رکورد شگفت انگیز در گیشه، سالی عظیم برای فیلم‌های هالیوودی بوده است. با لوکتو همراه باشید.

عارفه رهقی - 30 اسفند 1399
باکس آفیس: صدرنشینی Mission: Impossible – Fallout و ثبت رکورد جدید برای Black Panther
باکس آفیس: صدرنشینی Mission: Impossible – Fallout و ثبت رکورد جدید برای Black Panther

فیلم Mission: Impossible - Fallout همچنان به فروش خوب خود ادامه می‌دهد. با لوکتو و گزارش باکس آفیس این هفته همراه باشید.

رامتین کاظمی - 30 اسفند 1399
باکس آفیس: افتتاحیه 61.5 میلیون دلاری فیلم Mission: Impossible – Fallout
باکس آفیس: افتتاحیه 61.5 میلیون دلاری فیلم Mission: Impossible – Fallout

فیلم Mission: Impossible – Fallout در اولین هفته اکرانش، رکورد بهترین افتتاحیه تاریخ این مجموعه را شکست. با لوکتو همراه باشید.

خشایار بهرامی - 30 اسفند 1399
باکس آفیس - صدرنشینی فیلم Equalizer 2 در اولین هفته اکران
باکس آفیس - صدرنشینی فیلم Equalizer 2 در اولین هفته اکران

افتتاحیه فیلم Equalizer 2 با استقبال خوبی همراه شد. با لوکتو همراه باشید.

خشایار بهرامی - 30 اسفند 1399
مشاهده موارد بیشتر
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.