ناامیدکننده ترین اتفاقات گیمینگ سال ۲۰۱۷

مرتضی لیایی مرتضی لیایی در 30 اسفند 1399
ناامیدکننده ترین اتفاقات گیمینگ سال ۲۰۱۷

سال ۲۰۱۷ از خیلی جهات، سال خیلی خوبی برای صنعت بازی‌های ویدیویی محسوب می‌شود. اما در کنار این خوبی‌ها، بخش اعظمی از ۲۰۱۷ را اتفاقات به طبع ناامید کننده تشکیل داده‌ بود. وقایعی که دیدگاه و جهت‌دهی بسیاری را نسبت به صنعت تغییر داد و باعث شد آن را در شرف خطر‌های بسیاری بدانند. در لیست زیر به تعدادی از این حیث اتفاقات میپردازیم که هرکدام از آن‌ها به تنهایی جزو بحث برانگیزترین موضوعات صنعت بازی در سال ۲۰۱۷ تبدیل شدند.

most-disappointing


Mass Effect Andromeda دچار مشکلات بسیاری است!
کسی فکرش را نمی‌کرد که Mass Effect Andromeda به یکی از بزرگترین ناامیدی‌های سال ۲۰۱۷ تبدیل شود. Andromeda هرچند که رونمایی موفقی داشت و عطش طرفداران این سری موفق را زیاد کرد، اما در زمان عرضه معلوم شد که اسیر مشکلات بسیاری زیادی است. Andromeda پتانسیل بسیار زیادی برای شروع یک داستان جدید در دنیای Mass Effect را داشت، اما متاسفانه مشکلاتی اعم از باگ‌های موجود در گرافیک بازی، انیمیشن‌های بسیار بد برای شخصیت‌ها، طراحی ابتدایی چهره‌ی شخصیت‌ها، داستان بی‌رمق و ماموریت‌های جانبی که بیشتر برای خالی نبودن عریضه وجود داشتند، باعث شدند که این بازی از تمام جهات یک شکست و ناامیدی محسوب شود. همه این موارد بخاطر عجله سازندگان در ساخت بازی بود و دادن پَچ و بروزرسانی برای این بازی عملاً به نوش دارویی بعد از مرگ سهراب تبدیل شد. 
Andormeda نه تنها طرفداران و منتقدان را از خود ناامید کرد، بلکه باعث شد اعتبار این سری به کل از بین برود و احتمالا برای مدت زیادی خبری از Mass Effect جدید نخواهیم شنید!

most-disappointing


سالی بد برای «مایکروسافت»
شرکت مایکروسافت هرچند با عرضه جدیدترین کنسول خود یعنی Xbox One X توانست خوش بدرخشد، اما حضور بسیار ضعیفی در عرصه بازی‌های ویدویی، در سال ۲۰۱۷ داشت. به جز انتشار Halo Wars 2 و Forza Motorsport 7، دیگر خبری از بازی‌های انحصاری در سال میلادی قبل برای دارندگان کنسول Xbox One نبود. Crackdown 3 تاخیر خورد و بدتر از همه ساخت عنوان Scalebound به طور کامل متوقف شد تا مایکروسافت نفرت عجیبی از طرفداران وفادار خود دریافت کند. با چنین وضعیتی از آمار بازی‌های انحصاری، سخت است که بتوان شوق و ذوقی برای Xbox One X نشان داد. اما باید امیدوار باشیم که مایکروسافت در سال ۲۰۱۸ بتواند اشتباهات خود را جبران کند.

most-bad


شرکت EA استودیو Visceral را تعطیل کرد!
استودیو Visceral را یادتان هست؟ همان استودیویی که سه‌گانه Dead Space را ساخت و توانست ژانر ترسناک را در نسل هفتم احیا کند؟ متاسفانه این استودیو توسط کمپانی EA تعطیل شد. با بسته شدن درهای Visceral سرنوشت آخرین بازی در دست ساخت آن‌ها نیز در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت. تا اینکه خبر رسید این عنوان نیز به طور کل کنسل شد. این بازی چیزی نبود جز یک اثر اقتباسی از دنیای «جنگ ستارگان». عنوانی که از حاصل خلاقیت سازندگان و همینطور کارگردان آن یعنی «ایمی هنینگ» و به نوعی Uncharted بازی‌های سری جنگ ستارگان محسوب می‌شد. کنسل شدن این عنوان باعث شد که «مدیر ارشد مالی» شرکت EA در مورد بازی‌های تک نفره اظهار نظر کند. صحبت‌های «بلیک یورگنسن» عملاً وجود بازی‌های تک نفره را زیر سوال برد و باعث شد که شرکت EA بیش از قبل منفور شود. اما این تمام ماجرا نبود!

most-dis


Star wars Battlefront II و تمامی موضوعات مربوط به آن!
Battlefront II در راستای ادامه‌ی ریبوت سری Battlefront در سال ۲۰۱۵ توسط EA و Dice بود. شرکت EA حین معرفی این بازی نوید یک بخش داستانی جذاب و نبود Season Pass را داده بود. به گفته آن‌ها بجای Season Pass تمامی محتوای بازی (نقشه‌ها،کلاس‌های جدید و...) به طور کاملا مجانی در اختیار بازیکنان قرار می‌گیرد. این چنین دست و دل بازی از طرف EA مسلماً بی منظور نبود و پس از انتشار Battlefront II در واقع این حقیقت برملا شد که بازی دارای سیستم «لوت باکس» و «پرداخت درون برنامه‌ای» است. در واقع برای باز کردن تمام محتوای داخل بازی یا باید از طریق پرداخت درون برنامه‌ای اقدام کنید و یا ۴ هزار ساعت وقت بر روی بازی بگذارید تا بتوانید تمامی محتوای آن را باز کنید. همین موضوع خشم مخاطبین و طرفداران بازی را در شبکه‌های اجتماعی و اینترنت برانگیخت. به قدری که بازخورد طرفداران به گوش EA رسید و آن‌ها به طور موقت و تا زمانی نامعلوم تمامی لوت باکس‌ها و پرداخت‌های درون برنامه‌ای را از بازی حذف کرد.


لوت باکس‌ها و پرداخت‌های درون برنامه‌ای
شاید بحث برانگیزترین موضوع مربوط به صنعت بازی‌های ویدیویی، لوت باکس‌ها و خرید درون برنامه‌ای باشد. سال ۲۰۱۷ پر بود از بازی‌هایی که مخاطبین خود را ترغیب به پرداختن هزینه بیشتر و جدا از هزینه اصلی بازی می‌کرد. بازی‌هایی مثل NBA 2K18، Shadow of War و Star Wars Battlefront II. مسئله لوت باکس‌ها و مشابه‌ آن عملاً توسط دیگر رسانه‌ها به نوعی یک قمار محسوب شد و بازی‌های ویدیویی را به کازینو‌های آنلاین تشبیه کردند. این مسئله آینده صنعت را به طرز کاملاً جدی تهدید کرده و سازندگانی که برای سود بیشتر به این چنین سیستم‌هایی رو میزنند باید به دنبال یک مسیر و خط فکری دیگری برای درامد زایی بیشتر باشند. زیرا این سیستم نه تنها به آن‌ها سود نمی‌دهد بلکه به ضرر آن‌ها کمک می‌کند.

 

به‌نظر شما کدام‌یک از اتفاق‌های یاد شده را باید بدترین اتفاق سال ۲۰۱۷ دانست؟‌ آیا موضوع دیگری را به‌یاد دارید که شما را ناامید کرده باشد؟ نظرات خود را با ما درمیان بگذارید. 
 

0 نفر این پست را پسندیده اند. این مطلب را به اشتراک بگذارید:
به اشتراک بگذارید در :
نظر خود را بنویسید

برای ارسال دیدگاه ابتدا باید وارد شوید.