با اینکه بازی Dreams که سازنده آن Media Molecule است، در 2017 E3 و PGW هیچ نمایشی نداشت اما امروز مشخص شد این بازی در حال توسعه است. مایکل دنی معاون ارشد استودیوهای سونی در سراسر جهان اعلام کرد که بازی Dreams هنوز در حال ساخت است. او در مصاحبهای از هوادارها خواست که خاطر جمع باشند و بزودی منتظر شنیدن خبرهایی از این بازی باشند. او در ادامه گفت" این بازی هنوز در حال توسعه است و این بسیار هیجان انگیز است، ما طرفدار هرچیزی که Media Molecule به پایان رسانده هستیم. Dreams یک بازی عظیم و باورنکردنی خواهد بود و وقتی نمایش دیگری از این بازی را نشان دهیم مردم بسیار شگفت زده خواهند شد".
پیش از این هم جیم رایان در مورد غیبت این بازی در 2017 E3 گفته بود که همه چیز در رابطه با این پروژه به خوبی پیش میره و خبرهایی از بازی در سال جاری منتشر میشود.
با خبرهایی که امروز از این بازی منتشر شد امکان این وجود دارد که این بازی در PlayStation Experience امسال نمایشی داشته باشید.
بازی Dreams توسط Media Molecule سازنده سری بازیهای LittleBigPlanet، در E3 2015 و در کنفرانس سونی معرفی شد. این بازی در تاریخی نامعلوم به صورت انحصاری برای پلیاستیشن 4 منتشر خواهد شد.
با تمام مشکلات بازی Fallout 76، بازیکنان حداقل از این نکته که بازی لوتباکس ندارد و پرداختهای درون برنامهای محدود به لوازم تزئینی است خوشحال بودند. به نظر میرسد این نکته مثبت هم به زودی از بین خواهد رفت. با لوکتو همراه باشید.
فیلم First Man بر اساس داستان واقعی زندگی نیل آرمسترانگ و سفر او به ماه ساخته شده است. این فیلم چقدر به واقعیت وفادار است؟ با لوکتو همراه باشید.
در نمایشگاه E3 2018 طی کنفرانس سونی استودیو رمدی با دستی پر به میدان آمد و از بازی جدید خود در سبکی شبیه به بازی Quantum Break با نام Control رونمایی کرد. با گذشت چند ماه به تازگی تصاویر پروضوحی از این بازی منتشر شد. با لوکتو همراه باشید.
سریال Titans اولین سریال شبکه اینترنتی DC Universe است که براساس کامیکهای DC ساخته شده است و توانسته رضایت مخاطبان خود را جلب کند. با لوکتو همراه باشید.
در سومین قسمت اخبار هفته به مرور مهمترین اخبار هفته گذشته تا تاریخ ۸ آذر ۹۷ پرداختهایم. با لوکتو همراه باشید.